Pilisvörösvár Város Hivatalos Honlapja »

 

Vörösvárért Közéleti Egyesület a Facebookon »


Vörösvári Újság »


Művészetek Háza »


Pilis TV »

Felújítások a szakorvosi rendelő udvarán

2013-12-28

Elkészültek a Szakorvosi Rendelő udvarának komfortosabbá tételét és a gyermekrendelő akadálymentes megközelíthetőségét célzó munkálatok.

Az épület csapadékvízét mindhárom lefolyóból elvezették a nyílt befogadó árokba. Az udvar bejáratánál egy 16 m2-es területet térkőburkolattal láttak el, melyet egy új járda köt össze az épület sarkáig érő régi betonjárdával. A gyermekrendelő bejáratánál mindkét oldalon egy rámpával egészítették ki a járdát, így babakocsival is el lehet jutni a kapubejárótól a rendelő bejáratáig. Ezen kívül megtörtént a murvás udvar nagyobb kátyúinak murvázása, az épület Fő utcai bejárata mellett pedig 4 új kerékpártárolót helyeztek el.