Pilisvörösvár Város Hivatalos Honlapja »

 

Vörösvárért Közéleti Egyesület a Facebookon »


Vörösvári Újság »


Művészetek Háza »


Pilis TV »

Eladó vagy kiadó a balatonfenyvesi üdülő

2013-06-26

Pályázati felhívás

Pilisvörösvár Város Önkormányzatának Képviselő-testülete (2085 Pilisvörösvár, Fő tér 1.) a 104/2013. (V.30.) Kt. sz. határozata alapján a Balatonfenyves, 4686 hrsz-ú – természetben 8646 Balatonfenyves, Balaton u. 10. sz. alatti – 1/1 tulajdonú, 2496 m2-es összközműves, vízparti területen lévő ingatlant épületekkel, nyilvános pályázat útján értékesíti, 95.000.000,- Ft alsó limitáron. Párhuzamosan a testület meghirdeti az ingatlan bérleti pályázatát is.

Műszaki jellemzők:

2496 m2-es összközműves vízparti ingatlan, 3 épülettel és melléképülettel. Összes hasznos alapterülete 502 m2.

A kőépület egyemeletes, 12 szobás, szintenként közös (földszinten férfi, emeleten női) vizesblokkal.

A szobák 4-8 személyesek, 40 db emeletes, gyermekméretű ággyal és 20 db ágyneműtartós heverővel felszerelve. A heverők és a szekrények jó állapotúak, az emeletes ágyak használhatók, de méretük korlátozza használhatóságukat.

A faház 5 szobából áll, közös vizesblokkal.

Külön épületben a konyha és étkezde.

Stég, napozó.

Jelenleg az üdülő érvényes működési engedéllyel rendelkezik, „állandó felügyelet nélkül üzemeltetett, idényjellegű, „B" kategóriás gyermek és ifjúsági tábor" kategóriában, 23/2013. nyilvántartási számon. Jelen felszerelésében elsősorban az általános iskolás korosztályok csoportos üdültetésére alkalmas, de más igények kielégítése eszközök átcsoportosításával vagy fejlesztéssel megoldható. Maximálisan üdültethető létszám: 100 fő.

Értékesítés esetén:

Ajánlati ár: 95.000.000 Ft

Ajánlati biztosíték (1%): 950.000 Ft

Az ingatlan tulajdonjogát az szerzi meg, aki a pályázati kiírás feltételeinek megfelel, és a limitárhoz képest a legmagasabb vételárat ajánlja meg az ingatlanra.

Bérlés esetén:

A pályázatnak tartalmaznia kell:

A pályázó adatait (név, székhely, telefon, e-mai cím, adószám, bankszámla szám, ha már van, engedélyek) és nyilatkozatát arról, hogy a pályázati feltételeket elfogadja.

A 2013. évi éves bérleti díjra, illetve a fizetési feltételekre vonatkozó ajánlatot (rezsi nélkül).

Az esetleges hasonló tevékenységi körre vonatkozó referenciákat.

Lehetőség van arra, hogy a főszezonon kívül iskolai tanulmányi kirándulások és ún."erdei táborok" az üdülő területén megszervezhetők legyenek, illetve nyitottak vagyunk a pályázók egyéb üdültetési ötleteinek, elképzeléseinek értékelésére, amit kérünk a pályázati anyagban bemutatni.

A nyertes pályázóval határozatlan idejű bérleti szerződés megkötésére kerül sor, amelyet bármelyik fél a másik félhez intézett írásos nyilatkozatával, külön indokolás nélkül, 9 hónapos felmondási idővel felmondhat.

Pályázati feltételek:

Bármely természetes vagy jogi személy, jogi személyiség nélküli gazdasági társaság pályázhat.

Az ingatlan vételére vagy bérlésére vonatkozó ajánlatot 2013. július 5-én 10 óráig lehet eljuttatni az Önkormányzathoz postai úton, vagy zárt borítékban a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati helyiségében elhelyezett urnába lehet bedobni. (Postacím: 2085 Pilisvörösvár, Fő tér 1.)

A borítékra rá kell írni: „Pályázat a Balatonfenyves, Balaton u. 10. sz. alatti ingatlan vételére. A borítékot kizárólag az Előkészítő és Bíráló Bizottság bonthatja fel", illetve: „Balatonfenyvesi üdülő bérleti jogának pályázata. A borítékot csak a Bíráló Bizottság bonthatja".

A pályázatokkal kapcsolatosan további információk a hivatal műszaki osztályán a 06-26-330-233 / 220-as melléken, vagy a soltikinga@pilisvorosvar.hu e-mail címen, Solti Kinga ügyintézőtől kérhetők. A részletes pályázati kiírások megtalálhatók a városi honlapon: www.pilisvorosvar.hu. A pályázat bontására a Polgármesteri Hivatal Jegyzői szobájában 2013. július 5-én 10 órakor kerül sor, mely nyilvános.

Gromon István
polgármester

(Forrás: Vörösvári Újság)