Pilisvörösvár Város Hivatalos Honlapja »

 

Vörösvárért Közéleti Egyesület a Facebookon »


Vörösvári Újság »


Művészetek Háza »


Pilis TV »

3/2013.közgyűlés (2013. 09. 19.)

2013-09-20

Egyesületünk ez évi harmadik közgyűlését szeptember 14-én tartottuk.

A hivatalos napirend előtt Gromon István elnök tájékoztatást adott a hiányzó tagok távollétének okairól.

Első napirendi pontként az egy év múlva esedékes önkormányzati választással kapcsolatos terveket, feladatokat, stratégiát tárgyalta meg a közgyűlés. A tagság támogatásáról biztosította az önkormányzati frakciót, egyetértett a támogatói bázis további szélesítésére felvázolt tervekkel, és az elnök által a következő egy évre előterjesztett alapvető stratégiával.

A második napirendi pontban az aktuális két nagy városi projekteket értékelte a tagság, úgymint a Budapest-Esztergom vasút-korszerűsítéssel ill. a szennyvíztisztító telep és a csatornahálózat felújításával és bővítésével kapcsolatos aktuális fejleményeket valamint megvitatta a szemétszállítással kapcsolatos jelenlegi és várható problémák megoldásának lehetséges módjait.

A harmadik napirendi pontban a következő hónapok jelentősebb egyesületi ill. önkormányzati eseményeit vette számba a tagság. Szó esett a Vörösvári Összefogás Napjának idei megünneplési módjáról, az idei őszi kirándulás végleges időpontjáról és az október 17-i közmeghallgatás várható fő témáiról, az október 23-i ünnepségről.