Pilisvörösvár Város Hivatalos Honlapja »

 

Vörösvárért Közéleti Egyesület a Facebookon »


Vörösvári Újság »


Művészetek Háza »


Pilis TV »

Továbbra is egy célért, együtt

2012-12-29

A nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. törvény 74. § (1) bekezdése alapján 2013. január 01. napjától a köznevelési alapfeladatok ellátásáról az állam gondoskodik, a Klebersberg Intézményfenntartó Központhoz (KIK) tartozó tankerületeken keresztül. Ez azt jelenti, hogy Pilisvörösváron a két általános iskola és a zeneiskola állami fenntartásba kerül. A három intézmény összesen mintegy 120 pedagógusának új munkáltatója a Pilisvörösvári Járási Tankerület lesz.

A járások kialakításáról, valamint egyes ezzel összefüggő törvények módosításáról szóló 2012. évi XCIII. törvény alapján az államigazgatási feladatok egy része 2013. január 1-től az önkormányzatoktól (a jegyzőtől) a járási hivatalokhoz kerül át. A polgármesteri hivatal jelenlegi 54 dolgozójából 21 fő 2013. január 1-jétől a Pilisvörösvári Járási Hivatal alkalmazottja lesz.

Új munkahelyre kerülő jelenlegi kollégáinknak, munkatársainknak – köztisztviselőknek, pedagógusoknak, zenetanároknak és segítőiknek – ezúton szeretnénk nyilvánosan is megköszönni az elmúlt évek közös munkáját, az együttműködést, a közös cél érdekében, ami nem más, mint az adott lehetőségek között a legmagasabb szintű közoktatási és közigazgatási szolgáltatás biztosítása Pilisvörösvár polgárai számára.

A köszönet nem jelent búcsúzást: abban reménykedünk, hogy mindnyájan, akik eddig együtt munkálkodtunk a közös célért, a jövőben is, az új szervezeti keretek között is szorosan együttműködünk majd, felhasználva az elmúlt évek közösen szerzett tapasztalatait, erőt merítve a közös sikerekből, megtartva a kialakult jó emberi kapcsolatokat.

Gromon István polgármester

Dr. Krupp Zsuzsanna jegyző

(Forrás: VörösváriÚjság)