Pilisvörösvár Város Hivatalos Honlapja »

 

Vörösvárért Közéleti Egyesület a Facebookon »


Vörösvári Újság »


Művészetek Háza »


Pilis TV »

Forgalmirend-változás II.

2007-09-15
Városunk forgalmi rendjének átalakítása a második ütemhez érkezett. Az Önkormányzattal szerződésben álló Köszolg-Ker Kft. a forgalomtechnikai tervnek megfelelően folytatja a KRESZ-táblák kihelyezését.

A második szakaszban a következő forgalmi változásokra kell számítani:


1. A Fő utca ? Hősök tere ? Dózsa György utca ? Mátyás király utca ? vasút által határolt terület 30 km/h-s korlátozott sebességű övezetté válik (kivéve a Dózsa György utcát) és erre a területre a 3,5 tonnánál nagyobb súlyú járművek csak az Önkormányzat előzetes engedélyével hajthatnak be.

2. A Klapka utcának a Nagykovácsi utca ? Görgey utca közti szakasza (viacoloros rész) szintén 30 km/h-s korlátozott sebességű övezetté válik.

FIGYELEM! A ?ZÓNA 30? jelzőtáblával kijelölt területen minden utca egyenrangúvá válik, így a jobbkézszabály érvényes! A ?Zóna vége? tábláig áll fenn ez a forgalmi rend.

3. A Hunyadi köz egyirányúvá válik a Puskin utca felől az Iskola utca irányába.

4. Az Iskola utca a Plébánia mellett egyirányú lesz a Fő utca irányából a Hősök tere felé, ellenkező irányban pedig a Plébánia köz válik egyirányúvá az Iskola utca felől a Templom tér felé.

5. Az Iskola köz egyirányú lesz a Dózsa György utca felől az Iskola utca felé.

Kérünk mindenkit, hogy a megváltozott forgalmi rendnek megfelelően közlekedjenek és figyeljenek oda az újonnan kihelyezésre kerülő jelzőtáblákra. A jelzőtáblák a kihelyezésüket követően hatályosak és utasításaikat kötelezően be kell tartani.

Az újonnan kialakuló forgalmi rendet a rendőrség és a közterület-felügyelők ellenőrzik és egy rövidebb türelmi időt követően szigorúan fel fognak lépni a szabálytalankodókkal szemben.

Polgármesteri Hivatal
Műszaki Oszt.

(Forrás: Vörösvári Újság)