Pilisvörösvár Város Hivatalos Honlapja »

 

Vörösvárért Közéleti Egyesület a Facebookon »


Vörösvári Újság »


Művészetek Háza »


Pilis TV »

"Ha felépül végül a házunk..."

2007-08-15

Augusztus 16-án délelőtt 9 órakor ? a képviselő-testület által megszabott végső építési határidő másnapján ? bejárást tartott Gromon István polgármester a Művészetek Házában. A polgármester urat elkísérte Müller János képviselő, Krupp Zsuzsanna jegyző, Solti Kinga és Páva Gábor, a Műszaki Osztály munkatársai, dr. Berkiné Balasi Anikó, a Művészetek Háza mb. igazgatója, és Szlovencsák Péter igazgatóhelyettes. A bejáráson a kivitelezőket Horváth József képviselte.

A bejárás célja az volt, hogy felmérjék, mik az esélyei annak, hogy szeptemberben megkezdődhessék az oktatás a zeneiskolában. Felvételeinkből is világosan kitűnik, hogy az épületben még rengeteg a tennivaló, különösen a színházteremben, így a tanévet egészen biztosan még a régi épületben kezdik meg a zeneiskolások. Sokkal jobb a helyzet a főépületben, ami a szak-emberek szerint egy hónap alatt befejezhető lenne. Ha ideiglenesen el tudják választani a főépületet a színházteremtől, ahol még rengeteg munka van hátra, az engedélyek beszerzése után jó esetben még ősszel megkezdődhet itt a tanítás.

Ennek érdekében a polgármester úr egyeztetésre hívta a kivitelező képviselőit a bejárás másnapjára, egy héttel későbbre pedig rendkívüli képviselő-testületi ülést hirdetett.

(A képviselő-testület rendkívüli üléséről szeptemberi számunkban adunk tájékoztatást.)

(Forrás: Vörösvári Újság)