Pilisvörösvár Város Hivatalos Honlapja »

 

Vörösvárért Közéleti Egyesület a Facebookon »


Vörösvári Újság »


Művészetek Háza »


Pilis TV »

Fejlesztések: járda- és korlátépítések

2008-12-15

Szöllősi János körzeti képviselő javaslatára, lakossági kérelmek alapján a Dózsa Gy. u. elején (a gyógyszertárnál) a lejtős járdaszakaszon 18 méter hosszúságban kapaszkodó korlát készült 333.000,- Ft költséggel.

Az ELMű-kábelfektetés utáni helyreállítás címén elkészült a Pozsonyi utcai járda. Ezzel összefüggésben a Vasút köz 5. sz.-tól a Pozsonyi utcáig a kanyarban önkormányzati finanszírozásban elkészült 51 m2 viacolor járda, 440.000,- Ft értékben.

Elkészült az ELMű-kábelfektetés helyreállítása címén a járda a Speciális Otthontól a buszmegállóig. Ebből 150 cm szélességet az ELMű kötelezően állt, de annak érdekében, hogy a járda 2 méter széles legyen, az önkormányzat vállalta a plusz 50 cm finanszírozását, valamint a műszakilag indokolt fakivágásokat, összesen 740.000,- Ft. értékben. Az önkormányzat a járdaépítés befejeztével 15 db fát is elültet az új járda mellett, ennek költsége 487.800,- Ft. A piros virágú galagonyafák locsolását a polgármester úr kérésére a Speciális Otthon felajánlásként ingyen vállalta.

? f ?

(Forrás: Vörösvári Újság)