Pilisvörösvár Város Hivatalos Honlapja »

 

Vörösvárért Közéleti Egyesület a Facebookon »


Vörösvári Újság »


Művészetek Háza »


Pilis TV »

A csoportos beszedési megbízásról

2009-02-17

A CSOPORTOS BESZEDÉSI MEGBÍZÁSRÓL


 

Tisztelt Adófizető!Önkormányzatunk egy új adófizetési megoldás lehetőségét vezet be az idei évben az adófizetők részére. Ez az új megoldás az élet más területein a mindennapokban is alkalmazott népszerű fizetési mód: a csoportos beszedési megbízás, mely kényelmes, egyszerű, költségkímélő és biztonságos. 

A csoportos beszedési megbízásra történő áttérés esetén Ön egyszerre szerződik az Önkormányzattal és az Ön számlavezető bankjával:


-          egyrészt meghatalmazza az Önkormányzatot, hogy az Ön bankszámlájáról leemelje az éppen esedékes adó összegét,

-          ugyanakkor engedélyt ad a számlavezető bankjának, hogy ezt az Önkormányzat részére lehetővé tegye.Milyen előnyökkel jár a csoportos beszedési megbízás?

 

-          Kényelmes, mert a mai világban mindenki számára fontos tényező az idő. Időbeosztását nem kell a befizetés időpontjához igazítania. Sorban állás nélkül automatikusan kerül az Adófizető bankszámlájáról a fizetendő adó kiegyenlítésre.

-          Egyszerű, mert a felhatalmazást egyszer kell megadni és visszavonásig érvényes. Bármely banknál vezetett számla terhére megadható a felhatalmazás.

-          Költségkímélő, mert a bankszámlán lévő összeg a lehívás pillanatáig kamatozik, és nincs készpénzfelvételi díj.

-          Biztonságos, mert mielőtt az Önkormányzat megterhelné a kötelezett számláját, minden esetben számlaértesítőt küld, amelyen szerepel a fizetendő összeg és a számlaterhelés időpontja. Az Adófizető a tranzakciót a havi bankszámla-egyenlegén nyomon követheti. A túlszámlázás megelőzése érdekében terhelési maximum ad ható meg (limitfigyelés és beszedéskontroll).Kéjük, éljen ezzel a kényelmes fizetési móddal, amely mind az Ön, mind az Önkormányzat számára előnyös.


Pilisvörösvár, 2009. február 17.                                                                                                          Gromon István

                                                                                                             polgármester

(Megjelent a Vörösvári Újságban)