Pilisvörösvár Város Hivatalos Honlapja »

 

Vörösvárért Közéleti Egyesület a Facebookon »


Vörösvári Újság »


Művészetek Háza »


Pilis TV »

2019-BEN ÚJRA GROMON ISTVÁNT JELÖLI POLGÁRMESTERNEK A VKE

2018-10-06

A Vörösvárért Közéleti Egyesület (VKE) a 2018. szeptember 13-i közgyűlésén első napirendi pontként tárgyalta a 2014. évi egyesületi választási program és a 2014-2019-es önkormányzati ciklusprogram vállalásainak eddigi teljesülését ill. az ötéves ciklusból hátralevő egy év feladatait.

A közgyűlés értékelése szerint Gromon István polgármester és a Vörösvárért Közéleti Egyesület önkormányzati képviselői élve a képviselő-testületben meglévő határozott többséggel, az elmúlt négy év során rendkívül eredményes munkát végeztek. A 2014-ben tett választási ígéreteknek a 80 %-a már most, egy évvel a választások előtt teljesült, és a vállalásokon felül nagyon sok további projekt is megvalósult. Jó esély van arra, hogy ciklus végére az ígéretek döntő többsége teljesül.

A téma megtárgyalása után szavazásra került sor, melynek során a közgyűlés egyhangú igen szavazattal úgy döntött, hogy az egyesület polgármester-jelöltje a 2019. évi ön­kormányzati választáson ismét Gromon István legyen.

Az újrajelölést Gromon István elnök, polgármester örömmel elfogadta, megköszönte, majd röviden felvázolta a következő, 2019-2024-es ciklusra vonatkozó főbb elképzeléseit. Az irányokkal a közgyűlés egyetértett, és felkérte az elnökséget az új ötéves ciklusprogram kidolgozására.

Az újrajelölési döntés alkalmából a Vörösvárért Közéleti Egyesület közgyűlése köszönetét fejezi ki Pilisvörösvár polgárainak az eddigi támogatásért, és kéri azt a továbbiakban is, városunk további fejlődése, szépülése, erősödése érdekében.

A Vörösvárért Közéleti Egyesület Közgyűlése