Pilisvörösvár Város Hivatalos Honlapja »

 

Vörösvárért Közéleti Egyesület a Facebookon »


Vörösvári Újság »


Művészetek Háza »


Pilis TV »

Levelek 2012.

Egy vállalkozótól
2012-03-15


A Pest megyei kormánymegbízottnak
2012-01-12

Pilisvörösvár járási székhellyé történt kijelölésével kapcsolatban

Pest Megyei Kormányhivatal
dr. Tarnai Richárd kormánymegbízott úr részére

1052 Budapest
Városház utca 7.

Tisztelt Kormánymegbízott Úr!

A tegnapi napon örömmel értesültem arról, hogy a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) társadalmi egyeztetésre bocsátotta a járási rendszer kialakításáról szóló elképzeléseit, s a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Területi Közigazgatásért és Választásokért Felelős Államtitkársága által elkészített javaslat szerint Pilisvörösvár járási székhely lesz, s hozzá tartozik a környékbeli 10 település: Perbál, Pilisborosjenő, Piliscsaba, Pilisjászfalu, Pilisszántó, Pilisszentiván, Solymár, Tinnye, Tök, Üröm.

Benyó Rita szerkesztő asszonynak - 2012. 01. 12.
2012-01-12

Magyar Televízió
Benyó Rita szerkesztő asszony részére

Tisztelt Szerkesztő Asszony!

Egyéb fontos hivatali elfoglaltságaim miatt a pénteki interjút nem tudom vállalni, az Arany János utcai önkormányzati lakások értékesítésével kapcsolatban feltett kérdéseire azonban szívesen válaszolok.

Az Arany János utca 1/A, 1/C és 1/E sz. alatti ingatlanok évtizedek óta rendezetlen tulajdonjogviszonyát Pilisvörösvár Város Önkormányzata 2011-ben sikeresen rendezte úgy, hogy az épületek alatt lévő földterületet 14,5 millió forintért megvásárolta a vagyonrendezőtől (a tulajdonjog bejegyzése már meg is történt, s jelenleg már folyamatban van a társasházi alapító okirat jóváhagyása).

A Pilisvörösvári Kistérség polgármestereinek
2012-01-10

A járási rendszer kialakításával kapcsolatos társadalmi egyeztetésről

Perbál, Pilisborosjenő, Piliscsaba, Pilisjászfalu, Pilisszántó, Pilisszentiván, Solymár, Tinnye, Tök és Üröm települések polgármestereinek

Tisztelt Polgármester Asszony / Úr!

Bizonyára értesült már arról, hogy a mai napon a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) társadalmi egyeztetésre bocsátotta a járási rendszer kialakításáról szóló elképzeléseit.

A www.kormány.hu honlapon megjelent közlemény szerint országosan 168 járás létrehozását tervezik. A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Területi Közigazgatásért és Választásokért Felelős Államtitkársága elkészítette a járások kialakításáról szóló tájékoztatót, valamint a járási székhelyekre és a járásokba tartozó településekre vonatkozó javaslatot.

Első << Előző
11 - 14/ 14 cikkből