Pilisvörösvár Város Hivatalos Honlapja »

 

Vörösvárért Közéleti Egyesület a Facebookon »


Vörösvári Újság »


Művészetek Háza »


Pilis TV »

Közlemények 2008.

A zöldhulladék elszállításáról
2011-03-04

Tisztelt Pilisvörösvári Polgárok!

Sokak érdeklődésére tájékoztatásul közlöm, az alábbiakat:

2008. október 17-én a Saubermacher-Bicske Kft. ügyvezetője elektronikus levélben tájékoztatta a Polgármesteri Hivatalt arról, hogy ebben az évben a zöldhulladékot a korábbi évek gyakorlatával ellentétben csak fordulónként 70.000,- Ft + ÁFA összegért hajlandó elszállítani. Városi szinten így kb. 2 millió forintba, háztartásonként pedig kb. 5000,- forintba kerülne a zöldhulladék elszállítása.

MOL gázvezeték
2011-03-04

Tisztelt Pilisvörösvári Polgárok!

Az elmúlt egy hétben az Interneten terjedő e-mailekben és több elektronikus médiumban is téma lett a Pilisen át Százhalombattára vezető MOL gázvezeték. Ezúton tájékoztatok minden érdeklődőt, hogy a vezeték létesítésében a Pilisvörösvári Önkormányzat sem mint tulajdonos, sem mint kezelő, sem mint engedélyező hatóság nem érintett.

Ennek ellenére, a környezet védelme és a vezeték nyomvonalával által érintett tulajdonosok érdekvédelmének segítése érdekében az ökormányzat az elmúlt év tavaszán több határozatot hozott a témában. Tiltakozott a tervezett beruházás ellen, javaslatokat tett a nyomvonal módosítására, még ügyvédet is fogadott annak érdekében, hogy megtudja: mit tehet a város a gázvezeték építése ellen.

1 - 2/ 2 cikkből