Pilisvörösvár Város Hivatalos Honlapja »

 

Vörösvárért Közéleti Egyesület a Facebookon »


Vörösvári Újság »


Művészetek Háza »


Pilis TV »

Interjúk 2006

Vállvetve, felelős elkötelezettséggel
2006-11-15

Hatszemközti beszélgetés  
Gromon István polgármesterrel és Szakszon József alpolgármesterrel

Egy 1998 decemberében készült interjú idéződött fel bennem, amikor megkértem Gromon István polgármestert és Szakszon József alpolgármestert egy rendhagyó hatszemközti beszélgetésre. Akkori tevékenységükkel bizonyították, hogy ? alpolgármesterként ? jól meg tudják osztani a feladatokat, együtt tudnak működni a város érdekében. A nyolc évvel ezelőtt velük készített interjú óta rengeteget fejlődött a település, de a feladatok is megsokasodtak. S ezzel együtt a felelősség is. Erről és más közérdekű témákról kérdeztem Őket a városháza polgármesteri dolgozószobájában.

Felelős gazdálkodással a fenntartható fejlődésért
2006-10-15

A választásról

? Polgármester úr, először is engedje meg, hogy újságunk szerkesztősége nevében gratuláljak választási győzelméhez, és sok sikert kívánjak munkájához.

? Köszönöm szépen, minden erőmmel azon leszek, hogy rászolgáljak a vörösvári polgárok bizalmára.

? Számított arra, hogy az Önt támogató párt ilyen nagyarányú győzelmet arat Vörösváron?

? Úgy gondolom, senki sem számított rá. Ritkán születik ilyen választási eredmény. Több összetevője van a sikernek. Benne van az előző testület értékelése, a mi munkánk, az általunk meghirdetett program, de nyilvánvalóan belejátszott az eredménybe az országos közhangulat is. Nagyon nehéz megtippelni, hogy ezek a tényezők milyen arányban segítették elő a győzelmet, amit nyugodtan mondhatok elsöprő erejűnek is, hiszen mind a 10 egyéni választókörzetben a Fidesz?KDNP jelöltje győzött és a polgármester-választást is megnyertük. Ugyanakkor már a választások éjszakáján figyelmeztettem képviselőtársaimat arra, hogy nem szabad elbíznunk magunkat, s természetesen azoknak a vörösvári polgároknak az érdekeit is szolgálnunk kell, akik nem ránk szavaztak, illetve nem vettek részt a választáson.

1 - 2/ 2 cikkből