Pilisvörösvár Város Hivatalos Honlapja »

 

Vörösvárért Közéleti Egyesület a Facebookon »


Vörösvári Újság »


Művészetek Háza »


Pilis TV »

Cikkek 2010

A Fő utcai parkolásról
2010-11-29

Tisztelt Fő utcai Ingatlantulajdonosok, Üzletbérlők!

Amint azt Önök a legjobban tudják, parkolás és a gyalogosközlekedés tekintetében a Fő utcán évtizedek óta sok szempontból rendezetlen állapotok uralkodtak. A kimosott, gödrös útpadka, az akadályt képező rengeteg villanyoszlop és egyéb oszlopok, a nyitott csapadékvíz-árkok, a különböző kisebb folyókák és a sövénnyel elkerített közterületek miatt az autósok nem tudtak, vagy csak szabálytalanul tudtak parkolni.

TÁJÉKOZTATÓ
2010-05-19

A Fő utca felújítás munkálatainak ideiglenes, nem hivatalos ütemterve

A közterületi kivitelezési munkák várhatóan június 10-én kezdődnek meg, és november 15-én fejeződnek be.

Az első ütemben a Vízművek (DMRV) a városházától a kultúrházig (a páratlan oldalon) felújítja a vízvezetéket (jún. 10. és jún. 31. között), az ELMŰ és a többi kábeles szolgáltató a páros oldalon a Hősök terétől a Bajcsy-Zs. térig lefekteti a földkábeleket (június 21. és július 20. között), az önkormányzat pedig a páros oldalon, az OTP és az Emil cukrászda között megkezdi a csapadékvíz-csatorna kiépítését.

Újévi köszöntő
2010-01-15

Az új év kezdete a jövőről való gondolkodás ideje. Mindnyájunkban ott motoszkál a kérdés: vajon mit hoz számunkra a jövő, mit hoz a 2010. év?

Ha a magánéletünkre gondolunk, azt kérdezzük: vajon hogyan alakul a családi életünk, az egyéni életutunk, az egészségünk, az anyagi helyzetünk? Tudjuk-e szépíteni házunkat, udvarunkat, a lakásunk belsejét? Tudunk-e vásárolni új dolgokat? Jut-e pénzünk és időnk a kikapcsolódásra, pihenésre, nyaralásra, szórakozásra, rokonokkal, barátokkal való együttlétre?

1 - 3/ 3 cikkből