Pilisvörösvár Város Hivatalos Honlapja »

 

Vörösvárért Közéleti Egyesület a Facebookon »


Vörösvári Újság »


Művészetek Háza »


Pilis TV »

Cikkek 2009

Előszó Fogarasy-Fetter Mihály önéletrajzához
2009-11-01

ELŐSZÓ

?? elmondom a balesetemet, amelyet iskolai nyelven életnek nevezünk.

Elmondom őszintén, mintha gyónnám.?

 (Gárdonyi Géza: A lámpás)


Mi illene jobban Fogarasy-Fetter Mihály önéletrajzához előszóként és mottóként, mint felidézni a nagy néptanító, Gárdonyi Géza alakját, és a néptanítói küldetésről szóló gondolatait, melyeket A lámpás c. kisregényében fogalmazott meg?

A pilisvörösvári bányászemlékműről
2009-10-30

A pilisvörösvári bányászemlékműrőlAz elmúlt napokban az interneten terjedő különböző híresztelésekkel kapcsolatban a Pilisvörösvár, Bajcsy-Zs. téren álló bányászemlékműről az alábbi tájékoztatást adom.

Az új helyi adórendeletről
2009-02-17

AZ ÚJ HELYI ADÓRENDELETRŐL

 

 

Tisztelt Pilisvörösvári Adófizető Vállalkozó!Ezúton tájékoztatom, hogy Pilisvörösvár Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2008. november 19-i ülésén a helyi adókról szóló régi, többször módosított 5/1991. (VIII. 08.) Kt. sz. rendeletét 2009. január 1-jétől hatályon kívül helyezte, és új helyi adórendeletet fogadott el.

A csoportos beszedési megbízásról
2009-02-17

A CSOPORTOS BESZEDÉSI MEGBÍZÁSRÓL


 

Tisztelt Adófizető!Önkormányzatunk egy új adófizetési megoldás lehetőségét vezet be az idei évben az adófizetők részére. Ez az új megoldás az élet más területein a mindennapokban is alkalmazott népszerű fizetési mód: a csoportos beszedési megbízás, mely kényelmes, egyszerű, költségkímélő és biztonságos.

Újévi köszöntő
2009-01-13

Tisztelt Pilisvörösvári Polgárok!

Az új év első napjai mind egyéni, mind közösségi életünkben természetes alkalmat kínálnak arra, hogy átgondoljuk jelenlegi helyzetünket, célőkat tűzzünk ki a jövőre, s megtervezzük az elérésükhöz szükséges lépéseket.

1 - 5/ 5 cikkből