Pilisvörösvár Város Hivatalos Honlapja »

 

Vörösvárért Közéleti Egyesület a Facebookon »


Vörösvári Újság »


Művészetek Háza »


Pilis TV »

Cikkek 2008

Az új helyi adórendeletről
2008-12-08

Az új helyi adórendeletről
 Tisztelt Pilisvörösvári Helyi Adófizetők!


Ezúton tájékoztatom Önöket, hogy Pilisvörösvár Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2008. november 19-i ülésén a helyi adókról szóló régi, többször módosított 5/1991. (VIII. 08.) Kt. sz. rendeletét 2009. január 1-jétől hatályon kívül helyezte, és új helyi adórendeletet fogadott el.

A szelektív szigetek használatáról
2008-09-15

A szelektív szigetek használatáról

Tisztelt Hölgyem! Tisztelt Uram!

Bizonyára Ön is tapasztalta, hogy városunkban a szelektívhulladék-gyűjtő szigeteken kiábrándító állapotok uralkodnak a konténerek mellé zsákokban vagy a nélkül elhelyezett lom és szemét miatt. Az Önkormányzat és a szolgáltató már eddig is komoly erőfeszítéseket tett a probléma megoldására: az illegálisan elhelyezett zsákokat és lomot, ha késve is, de rendszeresen elszállítjuk, s keressük a további lehetőségeket is a tiszta, rendezett állapot elérése érdekében.

Mi lesz a Fő utcával?
2008-08-15

Mi lesz a Fő utcával?

A választási ígéretekről és az eddig elvégzett munkáról 

Nemrégiben egy vörösvári polgár, aki megelégelte, hogy a Postára sem tud eljutni anélkül, hogy ne lenne sáros, vagy ne törné ki a bokáját, elektronikus levélben ingerült hangon kérte számon Gromon István polgármester választási ígéreteit a Fő utcára vonatkozóan: ?Nem lehet a belvárosi részen még egy babakocsit sem eltolni, az idős emberek gyakran elesnek... Szeretném tudni, hogy mit tett eddig polgármester úr a Fő út rendbehozatalára??

A polgármester úr megválaszolta a panaszos levelét, majd a levélváltást szerkesztőségünknek is megküldte. Szerkesztőségünk úgy ítélte meg, hogy a téma közérdeklődésre tarthat számot, ezért a válaszlevél érdemi részét az alábbiakban közzétesszük.

? a Szerk.

Intergrált Városfejlesztési Stratégia (IVS)
2008-03-19

Intergrált Városfejlesztési Stratégia (IVS)


Pilisvörösvár Város Önkormányzata elkészíttette a ?Pilisvörösvár város integrált városfejlesztési stratégiája? c. dokumentum tervezetét.

1 - 4/ 4 cikkből