Pilisvörösvár Város Hivatalos Honlapja »

 

Vörösvárért Közéleti Egyesület a Facebookon »


Vörösvári Újság »


Művészetek Háza »


Pilis TV »

Cikkek 2007

Rendelet a civilszervezetek önkormányzati támogatásáról
2007-10-06

Rendelet a civilszervezetek önkormányzati támogatásáról


Pilisvörösvár Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2007. szeptember 13-i ülésén megalkotta a pilisvörösvári társadalmi szervezetek támogatásának módjáról szóló 29/2007. (IX. 18.) rendeletét. Az új rendelet megalkotásával a Képviselő-testület szabályozta a pilisvörösvári civilszervezetek évenkénti támogatásigénylésének és -elszámolásának eddig szabályozatlan eljárását.

A házszámok változásáról
2007-09-15

A házszámok változásáról


Tisztelt Pilisvörösvári Polgárok!


Az utóbbi hetekben sok indulatos panasz, tiltakozás, fellebbezés érkezett hozzám a házszámok megváltozása miatt.  Ezek a panaszok indítottak arra, hogy megszólaljak az ügyben, noha a házszámozás ügye nem tartozik a polgármester hatáskörébe.

A Polgármesteri Hivatal munkájáról
2007-09-15

A Polgármesteri Hivatal munkájáról

 

 

Tisztelt Pilisvörösvári Polgárok!

 

A Vörösvári Újság 2007. augusztusi számában, a Fórum rovatban igen erős kritika, mondhatni támadás érte a pilisvörösvári Polgármesteri Hivatalt ? az intézmény konkrét megnevezése nélkül, de félreérthetetlenül. (ld. ?A kisember és a hivatalnokok? c. olvasói levél) Mivel a kritika és a bírálatok döntő részét alaptalannak és igazságtalannak tartom, polgármesterként úgy érzem: meg kell védenem a Hivatal dolgozóit. Az alábbi írás ezt a célt szolgálja.

Az első hat hónap eredményei
2007-04-15

Az első hat hónap eredményei


A 2006. október 1-jei önkormányzati választásokon kialakult Képviselő-testület nehéz örökséget vett át, de teljes erőnkkel hozzáláttunk a sok-sok probléma megoldásához, s felelősségteljes munkával, odafigyeléssel igyekszünk megfelelni bizalomnak.

1 - 4/ 4 cikkből