Gromon István honlapja, www.gromonistvan.hu

Pilisvörösvár Város Hivatalos Honlapja »

 

Vörösvárért Közéleti Egyesület a Facebookon »


Vörösvári Újság »


Művészetek Háza »


Pilis TV »

Interjúk 2017

KÖLTSÉGVETÉSI RENDELET, 2018. ÉVI BERUHÁZÁSOK, CIVIL EGYESÜLETEK TÁMOGATÁSA (2018. március)
2018-03-29

Interjú Gromon István polgármesterrel

 - A február 8-i ülésen elfogadta a Képviselő-testület a 2018-as év költségvetését. Összefoglalva milyen év áll a város előtt?

Az utóbbi évekhez hasonló, kiegyensúlyozott, nyugodt gazdálkodási évre számíthatunk. Az elfogadott költségvetés biztosítja az önkormányzati törvényben meghatározott kötelező feladatainak ellátásához, az intézményeink zavartalan működéséhez valamint a városüzemeltetéshez szükséges forrásokat, és emellett fedezetet nyújt mintegy 350 millió forint értékű beruházás és felújítás megvalósításához. Mindezek mellett a költségvetés megfelelő összegű tartalékokat is tartalmaz (pályázati önrésztartalék, fejlesztési tartalék, általános tartalék).

Rendőrségi épület, évkezdés, idei tervek (2018. január)
2018-01-30

Interjú Gromon István polgármesterrel

- Hogyan indul az újesztendő a Polgármesteri Hivatalban, ill. az önkormányzatnál? Melyek az első feladatok?

Az idei évkezdés két szempontból is különleges volt. Egyrészt január 1-jétől lépett életbe egy sor új jogszabály. Ilyen például az általános közigazgatási rendtartás, az új a polgári perrendtartás, az új közigazgatási perrendtartás, új az adótörvény és az adózási eljárási törvény, illetve a hozzá kapcsolódó végrehajtási jogszabály is.

1 - 2/ 2 cikkből