Pilisvörösvár Város Hivatalos Honlapja »

 

Vörösvárért Közéleti Egyesület a Facebookon »


Vörösvári Újság »


Művészetek Háza »


Pilis TV »

Hírek, események 2017.

Boldog karácsonyt! (2017. 12. 22.)
2017-12-22

„A hír bejárta a világot,
És jöttek bölcsek és királyok
És együgyűk és pásztorok:
Ott minden lélek egyetérzett,
És sírt és álmélkodva nézett,
És boldogan fohászkodott:
Örömöt hozván az embernek,
Dicsőség légyen az Istennek!”
(
Sajó Sándor)


Polgármesteri interjú (2017. december)
2017-12-21

BÁTHORY UTCA, ÉVÉRTÉKELÉS, ADVENTI KÉSZÜLŐDÉS címmel interjú jelent meg Gromon István polgármesterrel a Vörösvári Újság decemberi számában.

Az interjú főbb témái: A Báthory utcai szilárd burkolatú útépítés – a 2017. év értékelése – Adventi és karácsonyi készülődés.

Polgármesteri interjú (2017. szeptember)
2017-09-28

VÖRÖSVÁRI NAPOK UTÁN – ÚTÉPÍTÉSEK, CSAPADÉKVÍZ-ELVEZETÉS, KÖZÉTKEZTETÉS címmel interjú jelent meg Gromon István polgármesterrel a Vörösvári Újság szeptemberi számában.

Az interjú főbb témái: a 2017. évi (XXVI.) Vörösvári Napok értékelése – a Gröbenzell és Pilisvörösvár közötti testvérvárosi kapcsolat 25. évfordulójára rendezett ünnepség – a Szakorvosi Rendelő folyamatban lévő energetikai felújítása – a háziorvosi rendelők felújítására benyújtott önkormányzati pályázat – a Kálvária utcai, a Báthory utcai és a Lahner György utcai útépítés – a városligeti közvilágításfejlesztés – Hogy áll a tanuszoda-projekt? – a gyermekétkeztetési térítési díjak 5 %-os csökkentése.

Polgármesteri interjú (2017. augusztus)
2017-08-26

JÁRDA- ÉS ÚTÉPÍTÉSEK, KÖZVILÁGÍTÁS-FEJLESZTÉS, VÖRÖSVÁRI NAPOK címmel interjú jelent meg Gromon István polgármesterrel a Vörösvári Újság augusztusi számában.

Az interjúban többek között szó esik a hulladékgazdálkodási rendszer átalakításával kapcsolatos legújabb fejleményekről, a Fő utca, a Nyár utcai és a Szabadság utcai járdaépítésről, a Kálvária utcai, a Báthory utcai és a Lahner György utcai útépítésről, a Német Nemzetiségi Óvoda egyes elemeinek felújítására benyújtott sikeres pályázatról, a Gröbenzellel folytatott testvérvárosi kapcsolat 25 éves jubileumáról, valamint az idei, XXVI. Vörösvári Napokról.

Polgármesteri interjú (2017. július)
2017-07-26

TANUSZODA, SZEMÉTSZÁLLÍTÁS, FORGALMIREND-VÁLTOZÁS, ISKOLAÁTADÁS címmel interjú jelent meg Gromon István polgármesterrel a Vörösvári Újság júliusi számában.

Az interjúban részletes tájékoztatás olvasható a Nemzeti Köznevelési Infrastruktúra Fejlesztési Program II. ütemének keretében Pilisvörösváron megvalósuló tanuszoda-beruházásról, a hulladékgazdálkodási rendszer átalakításával kapcsolatos önkormányzati dilemmákról, a Templom téri forgalmi rend megváltoztatásának előzményeiről és céljáról, valamint a Vásár téri általános iskolának a Pilisvörösvár Német Nemzetiségi Önkormányzata fenntartásába kerüléséről.

Interjú Pándi Gábor alpolgármesterrel (2017. 06. 23.)
2017-07-09

SZOCIÁLIS TÁMOGATÁSOK,
KÖZÖSSÉGI EGYÜTTÉLÉS,
NAGY-TÓ KÖRÜLI SÉTÁNY,
JÁRDA- ÉS ÚTÉPÍTÉSEK  

Interjú Pándi Gábor alpolgármesterrel

 

Elfogadta a képviselő-testület a 2016-os szociális beszámolóját. Mit tartalmaz ez összefoglalva?

A Képviselő-testületnek minden évben egy szociális beszámoló keretében kell számot adnia az általa nyújtott szociális támogatásokról, az önkormányzat és intézményei által végzett szociális munkáról. A szociális ellátás rászorultság elvű, függ a kérelmező vagyoni helyzetétől, szociális körülményeitől, egészségi állapotától, jövedelmi viszonyaitól, az esetleges krízishelyzettől.

Életrajz (2017. 06. 09.)
2017-06-10

1951. december 25-én – karácsony napján – született a Békés megyei Kondoroson, egy tizennégy gyermekes paraszti család tizennegyedik gyermekeként. Édesapja Szigeti István földműves gazdálkodó, édesanyja Ancsin Judit háztartásbeli.

Az általános iskola nyolc osztályát a Kondorosi II. sz. Általános Iskolában végezte, jeles és kitűnő eredményekkel. Tanulmányait a szarvasi Vajda Péter Gimnáziumban folytatta, jó eredménnyel, s itt tett érettségi vizsgát is, 1970. június 13-án.

Gyászjelentés (2017. 06. 09.)
2017-06-08

Emléklap (2017. 06. 05.)
2017-06-07

Polgármesteri interjú (2017. április)
2017-05-07

KÖZBIZTONSÁG, PÁLYÁZATOK, ÚT- ÉS JÁRDAÉPÍTÉSEK, PEREK címmel interjú jelent meg Gromon István polgármesterrel a Vörösvári Újság áprilisi számában.

Az interjúban szó esik a pilisvörösvári rendőrőrs 2016. évi beszámolójának elfogadásáról, a Templom téri iskola udvarának felújítására, sportudvarrá alakítására vonatkozó pályázat benyújtásáról, a KLIK Ceglédi tankerületével szemben benyújtott keresetről, valamint az idén megépíteni tervezett három szilárd burkolatú út és három járda kivitelezőjének kiválasztására indított közbeszerzési eljárások megindításáról, valamint a DMRV ellen a bérleti díj meg nem fizetése miatt korábban indított per jelenlegi állásáról.

 

Következő >> Utolsó
1 - 10/ 12 cikkből